Banner 336x280

U vraagt zich af: Hoeveel hypotheek kan ik krijgen in 2014?
In 2011 zijn er een aantal zaken anders dan voorgaande jaren. Banken geven minder snel een hypotheek. Ook gemeentes zien zich genoodzaakt om de starterslening terug te dringen. Hierdoor is er minder geld beschikbaar voor starters op de woningmarkt.

Om te bepalen hoeveel hypotheek u kunt krijgen hangt nog steeds af van uw bruto inkomen en dat van uw partner.
Hoeveel hypotheek kan ik krijgen in 2014?

Hoeveel hypotheek u kunt krijgen in 2011 wordt niet alleen bepaald door de koopsom van het huis waar uw oog op is gevallen. Er zijn ook kosten die u mee kunt financieren in de hypotheek, zoals verbouwingskosten. Hoeveel hypotheek u wilt hebben heet de “financieringsbehoefte”.
Bereken zelf hoeveel hypotheek u in 2011 kunt krijgen

Door middel van rekenmodules kunt u zelf een berekening maken. Veel banken bieden op hun website modules aan. Hierbij heeft u uw financieringsbehoefte nodig. Ook wordt er gevraagd naar bijkomende kosten en de spaargeld dat u inbrengt. De uitkomst van de hypotheekberekening geeft een streefbedrag aan. Doordat u zelf uw bruto inkomen en dat van uw eventuele partner invult, kunt u zien of u het huis van uw dromen kunt bekostigen. Vaak ziet u ook direct de bijkomende maandlasten, zodat u ziet welk bedrag u uit kunt geven aan andere dingen..
Andere kosten dan de aankoop van uw huis

Veel kosten die met de aankoop en de financiering van uw huis samenhangen, kunnen meegefinancierd worden. Bij de aankoop van een bestaand huis komen andere kosten kijken dan bij de aankoop van een nieuwbouwwoning.
Brengt u overwaarde mee?

Als u overwaarde van uw huidige huis heeft, dan komt uw hypotheekadviseur op de proppen met de bijleenregeling. De bijleenregeling kan invloed hebben op uw nieuwe hypotheek en op uw hypotheekrenteaftrek. Als u zelf ook nog eens spaargeld inbrengt, dan kunt u vaak nog meer lenen.

Succes met uw hypothecaire lening aanvraag aanvraag in 2014!

Hypotheek afsluiten of oversluiten met een lagere rente? Dat kan bij deze voordelige hypotheekaanbieder!