Rabobank Hypotheek

Rabobank hypotheek is er in 6 verschillende vormen: spaarhypotheek, beleggingshypotheek, spaar- en beleggingshypotheek, aflossingsvrije hypotheek, lineaire hypotheek en de annuïteitenhypotheek. Elke vorm heeft zijn specifieke kenmerken. Welke vorm het beste bij u past hangt af van uw persoonlijke voorkeur. Zo is het van belang of u risico

Rabobank staat bekend als een betrouwbare bank. De bank is marktleider op het gebied van hypotheken in Nederland. Het marktaandeel in de Nederlandse hypothekenmarkt lig rond de 30%.

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen? Rabobank heeft op de website meerdere rekentools waarmee u kunt zien hoeveel u per maand kwijt zult zijn aan hypotheekkosten. Ook kunt u zien of u het huis kunt betalen dat u op het oog heeft. Voor een nauwkeurige berekening is het aan te raden om een afspraak te maken met een hypotheekadviseur.

execution only hypotheek
Continue Reading

ING Hypotheek

ING heeft 5 hypotheekvormen: aflossingsvrije hypotheek, spaarhypotheek, beleggershypotheek, annuïteitenhypotheek en de lineaire hypotheek. Al deze verschillende hypotheken hebben zowel voor- als nadelen. Voordat u in zee gaat met ING is het van groot belang dat u begrijpt hoe uw hypotheek in elkaar zit. U zit namelijk voor een lange periode aan het contract vast.

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen? ING heeft op de site een rekenmodule geplaatst waar u met een aantal basisgegevens snel uit kunt rekenen hoeveel u kunt lenen. Dit bedrag hangt af van uw huidige inkomen en dat van uw partner. Ook uw eigen vermogen wordt meegenomen. Naast de inkomsten worden de vaste lasten zoals alimentatie en verschuldigde rente meegenomen in de berekening.

Wilt u precies weten hoeveel hypotheek ING u wilt verstrekken? Maak dan een afspraak met een hypotheekadviseur. Zij kunnen een duidelijke berekening maken en u voorzien van advies. Raadpleeg altijd verschillende bronnen, zodat u niet direct in de verkooppraatjes van een bank trapt.

Continue Reading