Banner 336x280

ING heeft 5 hypotheekvormen: aflossingsvrije hypotheek, spaarhypotheek, beleggershypotheek, annuïteitenhypotheek en de lineaire hypotheek. Al deze verschillende hypotheken hebben zowel voor- als nadelen. Voordat u in zee gaat met ING is het van groot belang dat u begrijpt hoe uw hypotheek in elkaar zit. U zit namelijk voor een lange periode aan het contract vast.

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen? ING heeft op de site een rekenmodule geplaatst waar u met een aantal basisgegevens snel uit kunt rekenen hoeveel u kunt lenen. Dit bedrag hangt af van uw huidige inkomen en dat van uw partner. Ook uw eigen vermogen wordt meegenomen. Naast de inkomsten worden de vaste lasten zoals alimentatie en verschuldigde rente meegenomen in de berekening.

Wilt u precies weten hoeveel hypotheek ING u wilt verstrekken? Maak dan een afspraak met een hypotheekadviseur. Zij kunnen een duidelijke berekening maken en u voorzien van advies. Raadpleeg altijd verschillende bronnen, zodat u niet direct in de verkooppraatjes van een bank trapt.

Hypotheek afsluiten of oversluiten met een lagere rente? Dat kan bij deze voordelige hypotheekaanbieder!